Uporaba izboljševalcev oz. dodatkov v pekarstvu je pogoj za konstantno izdelavo kakovostnih pekovskih izdelkov, neodvisno od kakovostnih nihanj surovin pri zamesu, predvsem moke, saj izboljševalci ta nihanja kompenzirajo.
Sorbinska in propionska kislina ter njune soli se v pekarstvu uporabljata za preprečevaje razvoja plesni predvsem na pakiranih trajnih pekovskih izdelkih.
Omogočajo hitro in enostavno pripravo kruha in peciva, vedno enake kakovosti, ker vsebujejo prav vse potrebne sestavine za kruh, razen vode in kvasa.
So mešanice, ki vsebujejo vse sestavine za pripravo testa za kruh ali pecivo, dodati je potrebno samo moko, vodo in kvas.
Linija vsebuje več izdelkov za kruh in pecivo, ki ne vsebujejo dodanih aditivov (BREZ E).
osipi za kruh in pecivo vsebuje ovsene kosmiče in različna semena, ki dajejo kruhu in pecivu privlačnejši videz in boljši okus.
Poleg izdelkov za pekarstvo imamo v naši ponudbi tudi slaščičarski program.
Imamo ločilna sredstva za mazanje pekačev na vodni in oljni osnovi. Uporabljajo se za mazanje vseh vrst pekačev in modelov, ki se uporabljajo pri peki kruha, biskvitov in raznih kolačev.
Trgovsko blago predstavlja dopolnitev našega prodajnega programa. Predstavljajo ga izdelki, ki se dopolnjujejo z našimi proizvodnimi izdelki.