Ločilna sredstva

 

Imamo ločilna sredstva za mazanje pekačev na vodni in oljni osnovi. Uporabljajo se za mazanje vseh vrst pekačev in modelov, ki se uporabljajo  pri peki kruha, biskvitov in raznih kolačev. Nanašamo jih lahko z razpršilno pištolo ali s čopičem v zelo tankem sloju na primerno pripravljene pekače oz. modele. Uporabljajo se tudi za prvo pripravo novih modelov oz. pekačev.

 

  • Trennaktiv 42S (mazanje pekačev-na vodni osnovi)
  • Trennaktiv  PR 100  (mazanje pekačev na oljni osnovi)
  • Trenwachs 30  (mazanje pekačev-na oljni osnovi)

 

Schneidol SG OL je olje za mazanje naprav za deljenje in tehtanje testa, kot tudi naprav za rezanje kruha. Preprečuje prijemanje testa na površine in prijemanje še toplih pekarskih izdelkov na naprave za rezanje. Nanašati ga je potrebno v zelo tankem sloju.

 

  • Schneidiol SG-OL  (mazanje strojev za lažjo izdelavo)
Razvrsti po:ceniceni  nazivunazivu

Ločilna sredstva

Trennaktiv 42 S
Ločilno sredstvo za mazanje pekačev na vodni osnovi
 
Trennaktiv PR 100
Ločilno sredstvo za mazanje pekačev na oljni osnovi
 
Trennwachs 30
Ločilno sredstvo za mazanje pekačev
 
Schneidöl SG-ÖL 15/1
Olje za mazanje strojev za deljenje testa in rezanje kruha
 
Schneidöl SG-ÖL 200/4
Olje za mazanje strojev za deljenje testa in rezanje kruha
 
Trennaktiv PR 100 SPRAY 600 ml
Ločilno sredstvo za mazanje pekačev na oljni osnovi . Izdelek je v spreju za lažji nanos.
 
Razvrsti po:ceniceni  nazivunazivu
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih