Izboljševalci za posebne tehnologije:

 

Pri izdelavi nekaterih pekovskih izdelkov se uporabljajo tudi polisaharidne gume oz. hidrokoloidi. V pekarskih izdelkih se uporabljajo predvsem kot sredstva za vezavo vode. Prosta voda je še posebej nezaželena  pri pripravi testa (vzhajanega ali nevzhajanega), ki se zmrzuje. Veliki vodni kristali, ki nastajajo med zmrzovanjem so poglavitni razlog za poškodbe glutenske mreže in s tem slabo kakovost izdelkov. Izognemo se jim z dodatkom snovi, ki vežejo vodo in uporabo ustrezne tehnike zmrzovanja. Uporaba teh sredstev omogoča tudi podaljšanje svežine sredice.

 

Uporaba dodatkov oz. izboljševalcev v pekarstvu je pogoj za konstantno izdelavo kakovostnih pekovskih izdelkov, neodvisno od kakovostnih nihanj osnovnih surovin pri zamesu, predvsem moke, saj izboljševalci ta nihanja kompenzirajo. Iz tega razloga se dodatki za pekarstvo v vsem razvitem svetu redno uporabljajo.

 

  • za nevzhajane in vzhajane hitro zamrznjene izdelke (FRIZIN, FRIZIN NOVI)
  • za polpečene izdelke (KIFLIN NOVI)
Razvrsti po:ceniceni  nazivunazivu

Izboljševalci za posebne tehnologije

Kiflin Novi
Izboljševalec za polpečene pekovske izdelke
 
Frizin Novi
Izboljševalec za zamrznjene in polpečene pekovske izdelke.
 
Razvrsti po:ceniceni  nazivunazivu
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih