Domači koruzni koncentrat

Domači koruzni koncentrat

Koncentrat za izdelavo rustikalnega koruznega kruha
 
DODAJ NA SEZNAM

 

  • se uporablja za proizvodnjo rustikalnega koruznega mešanega kruha z 48% deležem koruzne moke računano na skupno količino moke
  • omogoča pripravo kruha z izrazito aromo in okusom po koruzi
  • sredica pekovskih izdelkov je močna rumena, fina in majhne pore
  • omogoča pripravo testa po direktnem postopku brez predhodne termične obdelave koruzne moke
  • kruh lahko pečemo prosto ali v modelih
  • pri pripravi testa se koncentratu doda pšenično belo moko (tip 500) v razmerju 60:40, kvas in vodo

 

 

Doziranje: 100 kg / 66,6 kg pšenične moke (tip 500)

 

Rok uporabe: 12 mesecev
Skladiščenje: v hladnem in suhem prostoru
Pakiranje: papirnate vreče s polietilenski vložkom, neto teža 25 kg

Sorodni izdelki

    RUSTI KLASIK  KONC.50%
    Koncentrat za izdelavo rustikalnega pšenično-rženega peciva s kurkumo
     
    Koncentrat za krompirjev kruh
    Koncentrat za izdelavo krompirjevega kruha
     
    Rubin T koncentrat
    Koncentrat za izdelavo kruha in peciva s semeni
     
    Ječmenov polnozrnati mix
    Koncentrat za izdelavo polnozrnatega ječmenovega kruha in peciva
     
    Piškotki za analitiko
    Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
    Piškotki za družabna omrežja
    Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
    Piškotki za komunikacijo na strani
    Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
    Piškotki za oglaševanje
    So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
    Kaj so piškotki?
    Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih