Rut-in

Rut-in

Koncentrat za izdelavo "korenin"
 
DODAJ NA SEZNAM

 

  • Je koncentrat, namenjen predvsem za proizodnjo "korenin", lahko pa ga uporabimo tudi za druge vrste kruha in peciva iz mehkejšega testa
  • daje izdelkom tipično barvo in okus
  • daje skorji izdelkov lepo barvo ter hrustljavost
  • daje izdelkom tipično, neenakomerno in večjo poravost sredice
  • zmanjšuje vpliv nihanja kakovostii moke
  • je posebno primeren za mehkejši zames testa

 

 

Doziranje: 15 kg / 100 kg moke
Rok uporabe: 18 mesecev
Skladiščenje: v hladnem in suhem prostoru
Pakiranje: papirnate vreče s polietilenski vložkom, neto teža 25 kg

Sorodni izdelki

    Večsemenski koncentrat
    koncentrat za izdelavo kruha in p eciva s semeni
     
    Koruzno - rženi mešani koncentrat
    Koncentrat za izdelavo koruzno - rženega mešanega kruha in peciva
     
    Koncentrat za hamburger
    Koncentrat za izdelavo hamburgerjev
     
    Ječmenov polnozrnati mix
    Koncentrat za izdelavo polnozrnatega ječmenovega kruha in peciva
     
    Piškotki za analitiko
    Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
    Piškotki za družabna omrežja
    Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
    Piškotki za komunikacijo na strani
    Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
    Piškotki za oglaševanje
    So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
    Kaj so piškotki?
    Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih