Panicel

Panicel

Koncentrat za izdelavo kruha in peciva z dodanimi beljakovinami in vlakninami (pšenični otrobi)
 
DODAJ NA SEZNAM

 

  • Je koncentrat, ki se uporablja za izdelavo kruha in peciva z dodanimi blejakovinami in vlakninami (pšenični otrobi)
  • kruh pripravljen iz PANICELA (po predlagani recepturi) vsebuje 14% skupnih pšeničnih in sojinih beljakovin in min. 4 g vlaknin računano na 100 g izdelka oz 7% pšeničnih otrobov glede na količlino uporabljene moke
  • kruh ima rahlo sredico z vidnimi delčki otrobov, velik volumen, prijeten in tipičen okus
  • zaradi visoke vsebnosti vode se kruh pri rezanju ne dropi in ostane svež več dniž
  • omogoča zames testa, ki se lepo oblikuje ročno ali strojno
  • kruh lahko pečemo prosto ali v modeluh

 


Rok uporabe: 12 mesecev
Skladiščenje: v hladnem in suhem prostoru
Pakiranje: papirnate vreče s polietilenski vložkom, neto teža 25 kg

Sorodni izdelki

    Rubin T koncentrat
    Koncentrat za izdelavo kruha in peciva s semeni
     
    Rut-in
    Koncentrat za izdelavo "korenin"
     
    Koruzni koncentrat Special
    Koncentrat za izdelavo rustikalnega koruznega mešanega kruha in peciva
     
    Koncentrat za krompirjev kruh
    Koncentrat za izdelavo krompirjevega kruha
     
    Piškotki za analitiko
    Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
    Piškotki za družabna omrežja
    Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
    Piškotki za komunikacijo na strani
    Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
    Piškotki za oglaševanje
    So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
    Kaj so piškotki?
    Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih