Panicel
Koncentrat za izdelavo kruha in peciva z dodanimi beljakovinami in vlakninami (pšenični otrobi)
- Je koncentrat, ki se uporablja za izdelavo kruha in peciva z dodanimi blejakovinami in vlakninami (pšenični otrobi)
- kruh pripravljen iz PANICELA (po predlagani recepturi) vsebuje 14% skupnih pšeničnih in sojinih beljakovin in min. 4 g vlaknin računano na 100 g izdelka oz 7% pšeničnih otrobov glede na količlino uporabljene moke
- kruh ima rahlo sredico z vidnimi delčki otrobov, velik volumen, prijeten in tipičen okus
- zaradi visoke vsebnosti vode se kruh pri rezanju ne dropi in ostane svež več dniž
- omogoča zames testa, ki se lepo oblikuje ročno ali strojno
- kruh lahko pečemo prosto ali v modeluh
Rok uporabe: 12 mesecev
Skladiščenje: v hladnem in suhem prostoru
Pakiranje: papirnate vreče s polietilenski vložkom, neto teža 25 kg