Ajda Teo

Ajda Teo

Termično obdelana ajdova moka
 
DODAJ NA SEZNAM

 

  • se uporablja za pripravo vseh vrst koruznega kruha in peciva
  • vsebuje termično obdelano ajdovo moko 
  • podaljšuje svežino izdelkov
  • pri zamesu omogoča povečanje vpijanja vode
  • izboljšuje strukturo sredice kruha
  • zmanjšuje hitrost staranja kruha
  • se pri zamesu doda moki


Doziranje: odvisno od želenega videza končnega izdelka
Rok uporabe: 6 mesecev
Skladiščenje: v hladnem in suhem prostoru
Pakiranje: papirnate vreče s polietilenskim vložkom, neto teža 25 kg
 

Sorodni izdelki

    Zea
    Termično obdelan koruzni zdrob
     
    Pšenica Teo
    Termično obdelani pšenični zdrob
     
    Ražin
    Ražin je okisovalec za ržene in ržene mešane kruhe.
     
    Izboljševalec za ciabatte
    Izboljševalec namenjen za izdelavo ciabatt, "korenin" in drugih vrst rustikalnega peciva
     
    Piškotki za analitiko
    Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
    Piškotki za družabna omrežja
    Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
    Piškotki za komunikacijo na strani
    Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
    Piškotki za oglaševanje
    So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
    Kaj so piškotki?
    Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih