Zea

Zea

Termično obdelan koruzni zdrob
 
DODAJ NA SEZNAM

 

  • se uporablja za pripravo vseh vrst koruznega kruha in peciva
  • vsebuje termično obdelan koruzni zdrob
  • izboljšuje aromo in okus izdelkov
  • podaljšuje svežino izdelkov
  • daje koruznim izdelkom tipično rumeno barvo
  • omogoča zames testa brez predhodne termične obdelave koruzne moke
  • se pri zamesu doda moki



Doziranje: odvisno od želenega videza končnega izdelka
Rok uporabe: 6 mesecev
Skladiščenje: v hladnem in suhem prostoru
Pakiranje: popirnate vreče s polietilenskim vložkom, neto teža 25 kg

Sorodni izdelki

    Volumin  Encim
    Naravni izboljševalec za pekovsko pecivo in kruh
     
    Izboljševalec za lepinje
    Izboljševalec za izdelavo lepinj, ciabatt in »korenin«
     
    Želicin XL
    Izboljševalec za pekovsko pecivo
     
    Volumin EXTRA
    Visokoaktivni izboljševalec za vse vrste kruha in pekovskega peciva. Izboljšuje volumen in svežino izdelkov.
     
    Piškotki za analitiko
    Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
    Piškotki za družabna omrežja
    Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
    Piškotki za komunikacijo na strani
    Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
    Piškotki za oglaševanje
    So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
    Kaj so piškotki?
    Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih