Glutin

Glutin

Mešanica pšeničnih nativnih glutenskih mok
 
DODAJ NA SEZNAM

 

  • se uporablja za izboljšanje kakovosti moke in pri proizvodnji pekovskih izdelkov s povečano vsebnostjo beljakovin
  • vsebuje nativno pšenično glutensko moko z minimalno 80% proteinov
  • pri zamesu pomešamo z moko


 

Doziranje:

izboljšanje kakovosti moke 1 - 3 kg / 100 kg moke

pekovski izdelki s povečano vsebnostjo beljakovin do 35 kg / 100 kg moke
Rok uporabe: 24 mesecev
Skladiščenje: v hladnem in suhem prostoru
Pakiranje: papirnate vreče s polietilenski vložkom, neto teža 25 kg

 

 

Sorodni izdelki

    Volumin C Vitamin
    Naravni izboljševalec za pekovsko pecivo in kruh
     
    Volumin M
    Izboljševalec za vse vrste kruha in pekovskega peciva
     
    Zlati MIX
    Mešanicaa za pripravo vseh vrst kruha in peciva
     
    Volumin S
    Izboljševalec za vse vrste pekovskega peciva sendvičev s podaljšano svežino
     
    Piškotki za analitiko
    Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
    Piškotki za družabna omrežja
    Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
    Piškotki za komunikacijo na strani
    Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
    Piškotki za oglaševanje
    So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
    Kaj so piškotki?
    Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih