Ražin

Ražin

Ražin je okisovalec za ržene in ržene mešane kruhe.
 
DODAJ NA SEZNAM

 

  • je kombiniran izboljševalec (s funkcijo okisovalca) namenjen za proizvodnjo mešanih pšenično rženih vrst kruha in peciva
  • daje kruhu dober okus in aromo  
  • zboljšuje strukturo in elastičnost sredice
  • podaljšuje svežino izdelkov
  • zmanjšuje lepljivost sredice, ki se pojavlja pri vseh proizvodih z rženo moko
  • omogoča izdelavo kruha in peciva z rženo moko po direktnem postopku
  • zmanjšuje vpliv nihanja kvalitete moke

Doziranje: 1 - 3% / 100 kg moke, odvisno od deleža ržene moke
Rok uporabe: 18 mesecev
Skladiščenje: v hladnem in suhem prostoru
Pakiranje: papirnate vreče s polietilenski vložkom, neto teža 25 kg

 

Sorodni izdelki

    Izboljševalec za ciabatte
    Izboljševalec namenjen za izdelavo ciabatt, "korenin" in drugih vrst rustikalnega peciva
     
    Pšenica Teo
    Termično obdelani pšenični zdrob
     
    Zlati MIX
    Mešanicaa za pripravo vseh vrst kruha in peciva
     
    Vitin Extra
    Izboljševalec za pšenično belo pecivo in pšenični beli kruh
     
    Piškotki za analitiko
    Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
    Piškotki za družabna omrežja
    Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
    Piškotki za komunikacijo na strani
    Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
    Piškotki za oglaševanje
    So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
    Kaj so piškotki?
    Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih