Ražin Super

Ražin Super

Rženo kislo testo v prahu za ržene ali mešane kruhe in pekovsko pecivo
 
DODAJ NA SEZNAM

 

  • je izboljševalec/ koncentrat, ki se uporablja za proizvodnjo rženih in mešanih kruhov ter peciva
  • zagotavlja podaljšano svežino izdelkov
  • daje kruhu domač videz, aromo in okus  
  • zboljšuje strukturo in elastičnost sredice
  • omogoča izdelavo rženih kruhov po direktnem postopku
  • dodaja se kot sestavni del ržene moke
  • kruh lahko pečemo prosto ali v modelih


 

Doziranje: 30% glede na skupo količino ržene moke (ržena moka + kislo testo) oz. 43 kg/100 kg moke
Rok uporabe: 6 mesecev
Skladiščenje: v hladnem in suhem prostoru
Pakiranje: papirnate vreče s polietilenski vložkom, neto teža 25 kg

 

Sorodni izdelki

    Frizin Novi
    Izboljševalec za zamrznjene in polpečene pekovske izdelke.
     
    Volumin S
    Izboljševalec za vse vrste pekovskega peciva sendvičev s podaljšano svežino
     
    Zlati MIX
    Mešanicaa za pripravo vseh vrst kruha in peciva
     
    Svežinko
    Svežinko je izboljševalec za ohranjanje in izboljšanje svežine pekovskih in fino pekovskih izdelkov. Posebno primeren za izboljšanje svežine potic.
     
    Piškotki za analitiko
    Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
    Piškotki za družabna omrežja
    Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
    Piškotki za komunikacijo na strani
    Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
    Piškotki za oglaševanje
    So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
    Kaj so piškotki?
    Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih