Izboljševalec za ciabatte

Izboljševalec za ciabatte

Izboljševalec namenjen za izdelavo ciabatt, "korenin" in drugih vrst rustikalnega peciva
 
DODAJ NA SEZNAM


- povečuje volumen izdelkov
- daje izdelkom prijetno aromo in okus 
- daje izdelkom tipično in neenakomerno poravost sredice 
- daje skorji izdelkom lepo barvo ter hrustljavost
 

 
Doziranje: 5 kg/100 kg moke

Rok uporabe: 18 mesecev
Skladiščenje: v hladnem in suhem prostoru
Pakiranje: papirnate vreče s polietilenski vložkom, neto teža 25 kg

 

Sorodni izdelki

    Glutin
    Mešanica pšeničnih nativnih glutenskih mok
     
    Kolorin novi
    Dodatek za posebne vrste temnega sladnega kruha
     
    Zea
    Termično obdelan koruzni zdrob
     
    Ražin
    Ražin je okisovalec za ržene in ržene mešane kruhe.
     
    Piškotki za analitiko
    Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
    Piškotki za družabna omrežja
    Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
    Piškotki za komunikacijo na strani
    Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
    Piškotki za oglaševanje
    So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
    Kaj so piškotki?
    Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih