Izboljševalec za lepinje
Izboljševalec za lepinje
Izboljševalec za lepinje
Izboljševalec za lepinje

Izboljševalec za lepinje

Izboljševalec za izdelavo lepinj, ciabatt in »korenin«
 
DODAJ NA SEZNAM

 

  •  je izboljševalec, namenjen za proizvodnjo vseh vrst rustikalnega peciva in kruha kot so lepinje, ciabatte, »korenine«,… iz pšenične moke in mešanic pšenične moke in mok drugih žitaric
  • povečuje volumen izdelkov 
  • daje izdelkom tipično in neenakomerno poravost sredice
  • daje skorji izdelkov lepo barvo ter hrustljavost 
  • zmanjšuje vpliv nihanja kakovosti moke
  • je posebno primeren za mehkejši zames testa


 

Doziranje: 10 kg / 100 kg moke

Rok uporabe: 18 mesecev
Skladiščenje: v hladnem in suhem prostoru
Pakiranje: papirnate vreče s polietilenski vložkom, neto teža 25 kg

 

Sorodni izdelki

    Vitin Extra
    Izboljševalec za pšenično belo pecivo in pšenični beli kruh
     
    Volumin M
    Izboljševalec za vse vrste kruha in pekovskega peciva
     
    Volumin EXTRA
    Visokoaktivni izboljševalec za vse vrste kruha in pekovskega peciva. Izboljšuje volumen in svežino izdelkov.
     
    Tostin Extra
    Izboljševalec za pšenični beli kruh - toast kruh
     
    Piškotki za analitiko
    Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
    Piškotki za družabna omrežja
    Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
    Piškotki za komunikacijo na strani
    Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
    Piškotki za oglaševanje
    So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
    Kaj so piškotki?
    Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih