Frizin Novi

Frizin Novi

Izboljševalec za zamrznjene in polpečene pekovske izdelke.
 
DODAJ NA SEZNAM

 

  • je učinkovit izboljševalec, namenjen za proizvodnjo hitro zamrznjenega in pa tudi polpečenega testa.
  • se lahko uporablja tudi pri proizvodnji izdelkov iz zamrznjenega fermentiranega kvašeno listnatega testa.
  • izboljšuje strukturo glutenske mreže in omogoča boljše zadrževanje plinov
  • omogoča boljši dvig testa v peči
  • izboljšuje okus in aromo izdelkov
  • daje skorji izdelkov lepo barvo ter primerno hrustljavost
  • pri zamesu povečuje vpijanje vode
  • zagotavlja primerno suhost testa za strojno obdelavo.


 

oziranje: do 1 kg/100 kg moke
Rok uporabe: 18 mesecev
Skladiščenje: v hladnem in suhem prostoru
Pakiranje: papirnate vreče s polietilenski vložkom, neto teža 25 kg

 

Sorodni izdelki

    Izboljševalec za lepinje
    Izboljševalec za izdelavo lepinj, ciabatt in »korenin«
     
    Ražin Super
    Rženo kislo testo v prahu za ržene ali mešane kruhe in pekovsko pecivo
     
    Volumin  Encim
    Naravni izboljševalec za pekovsko pecivo in kruh
     
    Izboljševalec za ciabatte
    Izboljševalec namenjen za izdelavo ciabatt, "korenin" in drugih vrst rustikalnega peciva
     
    Piškotki za analitiko
    Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
    Piškotki za družabna omrežja
    Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
    Piškotki za komunikacijo na strani
    Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
    Piškotki za oglaševanje
    So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
    Kaj so piškotki?
    Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih