Schneidöl SG-ÖL 15/1

Schneidöl SG-ÖL 15/1

Olje za mazanje strojev za deljenje testa in rezanje kruha
 
DODAJ NA SEZNAM

 

 

  • je olje, ki se uporablja pri strojih za deljenje testa in rezanje kruha. Je redko tekoča, mešanica olj svetlo rumene barve s specifičnim vonjem in okusom. 
  • vsebuje rastlinska olja, lecitin in naravni antioksidant

 

Uporaba:

 

  • je olje, ki se uporablja pri napravah za rezanje kruha in pri napravah za deljenje in tehtanje testa
  • se nanaša v zelo tankem sloju na vse rezalne in drsne površine. Preprečuje prijemanje še toplih pekarskih izdelkov na naprave za rezanje pa tudi prijemanje testa na površine mas deljenjem in tehtanjem.


 

Kemijski in fizikalni parametri:  
   
izgled in barva svetlo rumena, redko tekoča oljna mešanica
vonj specifičen, rahlo po lecitinu
gostota (20°C): 0,92 kg / dm 3
viskoznost (VT5 / 20°C) 65 - 70 mPas
saponifikacijsko število 190 - 194
kislinsko število 0,2 - 0,4
jodno število 104 - 106

 

Doziranje: po potrebi
Rok uporabe: 6 mesecev
Skladiščenje: v temnem prostoru, pri temperaturi pribl. 18°C. Pred uporabo mora imeti izdelek sobno temperaturo.
Pakiranje:  15l

 

Sorodni izdelki

    Trennwachs 30
    Ločilno sredstvo za mazanje pekačev
     
    Trennaktiv 42 S
    Ločilno sredstvo za mazanje pekačev na vodni osnovi
     
    Schneidöl SG-ÖL 200/4
    Olje za mazanje strojev za deljenje testa in rezanje kruha
     
    Trennaktiv PR 100
    Ločilno sredstvo za mazanje pekačev na oljni osnovi
     
    Piškotki za analitiko
    Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
    Piškotki za družabna omrežja
    Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
    Piškotki za komunikacijo na strani
    Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
    Piškotki za oglaševanje
    So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
    Kaj so piškotki?
    Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih