Trennaktiv 42 S

Trennaktiv 42 S

Ločilno sredstvo za mazanje pekačev na vodni osnovi
 
DODAJ NA SEZNAM

Sestavine:
Trennaktiv 42 S vsebuje  vodo, nenasičena rastlinska olja, rastlinsko vosek, rastlinski emulgator

Kemijske in fizikalne značilnosti 
Izgled / temno bela, gosta emulzija
Vonj po rastlinskem olju
Gostota (20 °C) 0,95 – 0,97 kg / dm3
Viskoznost (VT5 / 20 °C) 1600 – 2100 mPas
Saponifikacijsko število 184 – 190
Kislinsko število < 1,5
Jodni broj 97 – 103

Alergeni
Trennaktiv 42 S ne vsebuje sojin lecitin.

GMO
Trennaktiv 42 S je proizveden iz GMO-free sestavin. .

Uporaba 
Trennaktiv 42 S  se uporablja za mazanje pekačev za kruh, toast, biskvite in lahko ločljive izdelke.
Nanaša se z razpršilno pištolo ali s čopičem v zelo tankem sloju na primerno pripravljene pekače oz. modele.
Doziranje po potrebi.

Pogoji skladiščenja in rok uporabe 
Rok uporabe 6 mesecev, pri skladiščenju na cca. 18 °C in  zaščiteno od UV–žarkov.  Potrebno zaščititi pred zamrzovanjem.

Pakiranje: 15 l



Ostalo
Ločilna sredstva so pomožna tehnološka sredstva in jih ni potrebno deklarirati.

Sorodni izdelki

    Schneidöl SG-ÖL 200/4
    Olje za mazanje strojev za deljenje testa in rezanje kruha
     
    Trennaktiv PR 100 SPRAY 600 ml
    Ločilno sredstvo za mazanje pekačev na oljni osnovi . Izdelek je v spreju za lažji nanos.
     
    Trennwachs 30
    Ločilno sredstvo za mazanje pekačev
     
    Schneidöl SG-ÖL 15/1
    Olje za mazanje strojev za deljenje testa in rezanje kruha
     
    Piškotki za analitiko
    Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
    Piškotki za družabna omrežja
    Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
    Piškotki za komunikacijo na strani
    Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
    Piškotki za oglaševanje
    So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
    Kaj so piškotki?
    Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih