Sorbin

Sorbin

Sredstvo proti plesnivosti pekovskih izdelkov
 
DODAJ NA SEZNAM

 

  • se uporablja za preprečevanje pojava plesni na predpakiranem, narezanem kruhu in rženem kruhu, delno pečenih predpakiranih izdelkov namenjenih za neposredno prodajo potrošniku ter finih pekarskih izdelkih z vodno aktivnostjo nad 0,65
  • ne spremeni okusa izdelka
  • se pri zamesu doda moki


 

 

Doziranje: do 0,4% na količino končnega izdelka (vsebnost sorbinske kisline v končnem izdelku je v Sloveniji in na Hrvaškem omejena v pravilniku o aditivih)

Rok uporabe: 18 mesecev
Skladiščenje: v hladnem in suhem prostoru
Pakiranje: papirnate vreče s polietilenskim vložkom, neto teža 10 kg

 

Sorodni izdelki

    Acetin
    Sredstvo proti nitavosti pekovskih izdelkov
     
    Piškotki za analitiko
    Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
    Piškotki za družabna omrežja
    Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
    Piškotki za komunikacijo na strani
    Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
    Piškotki za oglaševanje
    So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
    Kaj so piškotki?
    Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih