Acetin

Acetin

Sredstvo proti nitavosti pekovskih izdelkov
 
DODAJ NA SEZNAM

 

  • se uporablja za preprečevanje pojava nitavosti kruha in drugih pekovskih izdelkov
  • zavira delovanje povzročitelja - bakterije Bacillus subtilis, ki se lahko močno razvije predvsem v vročih in vlažnih poletnih mesecih
  • ne zavira fermentacije
  • ne vpliva na okus in aromo izdelkov
  • se pri zamesu doda moki


 

 

Doziranje: 0,4 - 0,6 kg / 100 kg moke (odvisno od podnebnih razmer in stopnje okuženosti moke z bakterijo)
Rok uporabe: 18 mesecev
Skladiščenje: v hladnem in suhem prostoru
Pakiranje: papirnate vreče s polietilenskim vložkom, neto teža 10 kg

Sorodni izdelki

    Sorbin
    Sredstvo proti plesnivosti pekovskih izdelkov
     
    Piškotki za analitiko
    Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
    Piškotki za družabna omrežja
    Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
    Piškotki za komunikacijo na strani
    Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
    Piškotki za oglaševanje
    So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
    Kaj so piškotki?
    Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih