Koncentrati

 

So mešanice, ki vsebujejo vse sestavine za pripravo testa za kruh ali pecivo, dodati je potrebno samo moko, vodo in kvas. Uporabimo jih za hitro in enostavno pripravo pekovskih izdelkov. Izdelki so proizvedeni samo iz visokokakovostnih surovin.  Odlikuje jih visoka prehranska vrednost in pa odlične organoleptične lastnosti.

 

Predstavniki te grupe so

 

  • PANICEL(primeren za diabetike) , ki se uporablja za pripravo kruha in peciva s povečano vsebnostjo proteinov in balastnih snovi
  • KORUZNO-RŽENI KONCENTRAT
  • KORUZNI KONCENTRATI
  • AJDOV KONCENTRATI
  •  KONCENTRATI S SEMENI
  • RUT-IN
Razvrsti po:ceniceni  nazivunazivu

Koncentrati

Koruzno - rženi mešani koncentrat
Koncentrat za izdelavo koruzno - rženega mešanega kruha in peciva
 
Koncentrat za hamburger
Koncentrat za izdelavo hamburgerjev
 
RUSTI S SEMENI  KONC.50%
Koncentrat za izdelavo rustikalnega peciva s semeni
 
RUSTI S KURKUMO  KONC.50%
Koncentrat za izdelavo rustikalnega peciva s kurkumo
 
RUSTI KLASIK  KONC.50%
Koncentrat za izdelavo rustikalnega pšenično-rženega peciva s kurkumo
 
Koruzni koncentrat Extra
Koncentrat za izdelavo koruznega mešanega kruha in peciva
 
Koncentrat Erazem
Koncentrat Erazem je koncentrat za izdelavo kruha in peciva s sojinim drobljencem
 
Koncentrat Prima
Koncentrat za izdelavo kruha in peciva s semeni
 
Domači koruzni koncentrat
Koncentrat za izdelavo rustikalnega koruznega kruha
 
Ajdov koncentrat
Koncentrat za izdelavo ajdovega kruha
 
Domač ajdov koncentrat
Koncentrat za izdelavo rustikalnega ajdovega kruha
 
Kora koncentrat
Koncentrat za pripravo pšenično mešanega kruha posebnih oblik z dodanimi zrni in semeni
 
Večsemenski koncentrat
koncentrat za izdelavo kruha in p eciva s semeni
 
Rubin T koncentrat
Koncentrat za izdelavo kruha in peciva s semeni
 
Sojin koncentrat
Koncentrat za izdelavo sojinega kruha in peciva BREZ ADITIVOV
 
Koncentrat za krompirjev kruh
Koncentrat za izdelavo krompirjevega kruha
 
Koruzni koncentrat Special
Koncentrat za izdelavo rustikalnega koruznega mešanega kruha in peciva
 
Rut-in
Koncentrat za izdelavo "korenin"
 
Panicel
Koncentrat za izdelavo kruha in peciva z dodanimi beljakovinami in vlakninami (pšenični otrobi)
 
Razvrsti po:ceniceni  nazivunazivu
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih