Kupujem slovensko - Reprokolinska

DODATKI:

Namen dodatkov v pekarstvu:

  • izboljšanje zunanjega izgleda kruha in sredice (GLUTIN)
  • izboljšanje okusa in arome kruha (KOLORIN NOVI)
  • izboljšanje svežine izdelka (PŠ.TEO, AJDA TEO, ZEA)
  • povečanje prehranske vrednosti kruha (ZLATI MIX
Razvrsti po:ceniceni  nazivunazivu

Dodatki

Glutin
Mešanica pšeničnih nativnih glutenskih mok
 
Zea
Termično obdelan koruzni zdrob
 
Ajda Teo
Termično obdelana ajdova moka
 
Pšenica Teo
Termično obdelani pšenični zdrob
 
Kolorin novi
Dodatek za posebne vrste temnega sladnega kruha
 
Zlati MIX
Mešanicaa za pripravo vseh vrst kruha in peciva
 
Svežinko
Svežinko je izboljševalec za ohranjanje in izboljšanje svežine pekovskih in fino pekovskih izdelkov. Posebno primeren za izboljšanje svežine potic.
 
Razvrsti po:ceniceni  nazivunazivu
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih