Kupujem slovensko - Reprokolinska

Izboljševalci za specialne vrste kruha in peciva so:

 

Poleg emulgatorjev, encimov in oksidacijsko redukcijskih sredstev vsebujejo še dodatne sestavine, ki dajejo kruhu ali pecivu karakteristične lastnosti, značilne za izbrano vrsto (mleko v prahu, mlečna kislina, kislo testo, dodatki za svežino, itd)

 

  • za italijanski kruh ( ciabatte, foccacie) (IZBOLJŠEVALE ZA CIABATTE, IZBOLJŠEVALEC ZA KORUZNE CHIABATTE)
  • za lepinje (IZBOLJŠEVALEC ZA LEPINJE)
  • za mešane pšenično ržene in ržene kruhe in pecivo (RAŽIN, RAŽIN SUPER)
  • za toast (TOSTIN EXTRA)
Razvrsti po:ceniNaraščajoče  nazivuNaraščajoče

Izboljševalci za specialne vrste kruha in peciva

Tostin Extra
Izboljševalec za pšenični beli kruh - toast kruh
Ražin Super
Rženo kislo testo v prahu za ržene ali mešane kruhe in pekovsko pecivo
Ražin
Ražin je okisovalec za ržene in ržene mešane kruhe.
Izboljševalec za lepinje
Izboljševalec za izdelavo lepinj, ciabatt in »korenin«
Izboljševalec za ciabatte
Izboljševalec za izdelavo ciabatt in drugih rustikalnih vrst peciva
Razvrsti po:ceniNaraščajoče  nazivuNaraščajoče