Kupujem slovensko - Reprokolinska

Bio ječmen z aronijo

Gotova zmes za izdelavo ječmenovega mešanega kruha in peciva
  • omogoča enostavno pripravo kruha in peciva tipične prijetne arome in ouka po aroniji 
  • sredica pekovskih izdelkov je fina in rahla
  • kruh lahko pečemo prosto ali v modelih


 

 

 

Recepture: Bio kurkuma
   
Bio kurkuma  100,0 kg
kvas    2,0 kg
voda*  58,0 l
   

* količina vode je odvisna od moči vpijanja moke 

 

Tehnološki parametri: Bio ječmen z aronijo
   
temperatura koncentrata in moke 20 - 21°C
temperatura vode 12 - 14°C
čas mesenja v spiralnih mešalih 5 + 5 minut
temperatura testa 26 - 27°C
fermetacija v masi 30 minut
čas fermetacije v komori 40 minut
temperatura peči 230 -240°C
čas peke 25 minut (350g)

Navedena receptura in tehnološki postopki so zgolj okvirni. V proizvodnji ga je potrebno prilagoditi želeni vrsti izdelka in uporabljeni tehnološki opremi.

 

 

Doziranje: 100 kg / 100 kg pšenične moke (tip 500)
Rok uporabe: 12 mesecev
Skladiščenje: v hladnem in suhem prostoru
Pakiranje: papirnate vreče s polietilenski vložkom, neto teža 10 kg

Sorodni izdelki

    Bio koruza - rž
    Gotova zmes za izdelavo koruzno - rženega mešanega kruha in peciva
    Bio domača ajda
    Gotova zmes za izdelavo rustikalnega ajdovega mešanega kruha in peciva
    Bio kurkuma
    Gotova zmes za izdelavo kruha in peciva s kurkumo
    Piškotki za analitiko
    Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
    Piškotki za družabna omrežja
    Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
    Piškotki za komunikacijo na strani
    Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
    Piškotki za oglaševanje
    So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
    Kaj so piškotki?
    Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih