Kupujem slovensko - Reprokolinska
Bio koruza - rž
Bio koruza - rž

Bio koruza - rž

Gotova zmes za izdelavo koruzno - rženega mešanega kruha in peciva
  • se uporablja za proizvodnjo koruzno -rženega mešanega kruha in peciva 
  • omogoča pripravo kruha in peciva tipične prijetne arome in okusa
  • sredica pekovskih izdelkov je fina in dolgo časa ohranja svežino
  • omogoča pripravo testa po direktnem postopku brez predhodne termične obdelave koruzne moke
  • kruh lahko pečemo prosto ali v modelih


 

 

 

Recepture: Bio Koruza - Rž
   
Bio Koruza - Rž 100,0 kg
kvas    3,0 kg
voda*  65,0 l

* količina vode je odvisna od moči vpijanja moke 

 

Tehnološki parametri: Bio Koruza - Rž
   
temperatura koncentrata in moke 18 - 22°C
temperatura vode 12 - 14°C
čas mesenja v spiralnih mešalih 5 + 5 minut
temperatura testa 24 - 26°C
fermetacija v masi 30 minut
čas fermetacije v komori 40 minut
temperatura peči 230 - 240°C
čas peke 30 minut (550g)

Navedena receptura in tehnološki postopki so zgolj okvirni. V proizvodnji ga je potrebno prilagoditi želeni vrsti izdelka in uporabljeni tehnološki opremi.

 

 

Doziranje: 100 kg / 100 kg pšenične moke (tip 500)
Rok uporabe: 12 mesecev
Skladiščenje: v hladnem in suhem prostoru
Pakiranje: papirnate vreče s polietilenski vložkom, neto teža 10 kg

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih