Kupujem slovensko - Reprokolinska
Krompirjeva moka SPG-A

Krompirjeva moka SPG-A

DODAJ NA SEZNAM

KROMPIRJEVA MOKA
- se uporablja za izboljšanje okusa in podaljšanje svežine kruha
- pri zamesu omogoča povečanje vpijanja vode
- izboljšuje strukturo sredice kruha

KROMPIRJEVA MOKA
- zmanjšuje hitrost staranja kruha
- je primerna za intenziven, direktni in indirektni zames testa

 

 

 

Recepture:  Beli kruh  Vodeni    
         
pšenična moka tip 500 100 kg 100 kg    
kvas  2-3 kg  2-3 kg    
sol  2 kg  2,1 kg    
 sladkor  0,5 kg  -    
Krompirjeva moka  3 kg  3 kg    
 GLUTIN  - 2 kg    
LUKSIN ALI VITIN 1 Kg 0,8 Kg    
ACETIN 0,3 Kg 0,3 Kg    
         
voda*  54 l 54 l     

* količina vode je odvisna od moči vpijanja moke

Tehnološki parametri:

 

    BELI KRUH
temperatura moke   20 °C
Temperatura vode   6-10 °C
čas mesenja v spiralnih mešalih   3 + 7 minut
temperatura testa   24°C
fermentacija v masi   60 minut
tmperatura v peči   220 -230 °C
čas fermentacije v komori   40-55 minut
čas peke   35-40 minut (1000 g)

Navedeni tehnološki postopek je zgolj okviren. V proizvodnji ga je potrebno prilagoditi želeni vrsti izdelka in uporabljeni opremi.

 


Doziranje: 1-3 kg/100 kg moke

Rok uporabe: 12 mesecev
Skladiščenje: v hladnem in suhem prostoru
Pakiranje: papirnate vreče s polietilenski vložkom, neto teža 20 kg

 

 

Sorodni izdelki
Pekol
Maščobni izboljševalec za vse vrste pšeničnega kruha in pekovskega peciva
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?