Kupujem slovensko - Reprokolinska
Sojin koncentrat

Sojin koncentrat

Koncentrat za izdelavo sojinega kruha in peciva BREZ ADITIVOV
DODAJ NA SEZNAM

 

  • je namenjen za proizvodnjo sojinega kruha in peciva brez aditivov
  • kruh pečemo prosto ali v modelih
  • prekovski izdelki imajo rahlo sredico z vidnimi delci sojinih kosmičev
  • omogoča zames testa, ki se lepo oblikuje ročno ali strojno
  • pri pripravi testa se koncentratur dodat pšenična polbela moka (tip 850)  v razmerju 1:1, kvas in voda

 

 


 

 

 

Receptura: Sojin kruh
   
Sojin Koncentrat 50,0 kg
pšenična moka(tip 500) 50,0 kg
kvas 2,5 kg
voda* 67,0 - 70,0 l

* količina vode je odvisna od moči vpijanja moke 

 

Tehnološki parametri: Kruh
   
temperatura koncentrata in moke 24°C
temperatura vode 12°C
čas mesenja v spiralnih mešalih 3 + 7 minut
čas mesenja v DK mešalih 18 minut 
temperatura testa 26 - 28°C
fermetacija v masi 60 minut
čas fermetacije v komori 40 - 50 minut
temperatura peči 230 - 240°C
čas peke 30 minut (odvisno od velikosti izdelka)

Navedena receptura in tehnološki postopki so zgolj okvirni. V proizvodnji ga je potrebno prilagoditi želeni vrsti izdelka in uporabljeni tehnološki opremi.

 

Povprečna hranilna vrednost za 100g izdelka
Energijska vrednost  kcal
   kJ
Beljakovine  g
Oglikovi hidrati  g
Maščobe  g

 

Doziranje: 100 kg / 100 kg pšenične moke (tip 500)
Rok uporabe: 12 mesecev
Skladiščenje: v hladnem in suhem prostoru
Pakiranje: papirnate vreče s polietilenski vložkom, neto teža 25 kg

Sorodni izdelki
Panicel
Koncentrat za izdelavo kruha in peciva z dodanimi beljakovinami in vlakninami (pšenični otrobi)
Ajdov koncentrat
Koncentrat za izdelavo ajdovega kruha
RUSTI S KURKUMO  KONC.50%
Koncentrat za izdelavo rustikalnega peciva s kurkumo
Rut-in
Koncentrat za izdelavo "korenin"
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?