Kupujem slovensko - Reprokolinska
Rut-in

Rut-in

Koncentrat za izdelavo "korenin"
DODAJ NA SEZNAM

 

  • Je koncentrat, namenjen predvsem za proizodnjo "korenin", lahko pa ga uporabimo tudi za druge vrste kruha in peciva iz mehkejšega testa
  • daje izdelkom tipično barvo in okus
  • daje skorji izdelkov lepo barvo ter hrustljavost
  • daje izdelkom tipično, neenakomerno in večjo poravost sredice
  • zmanjšuje vpliv nihanja kakovostii moke
  • je posebno primeren za mehkejši zames testa

 

 


 

 

 

Receptura:  
   
pšenična moka(tip 500) 100,0 kg
kvas 1,8 kg
Rut-In 15,0 kg
voda* 73 - 75  l

* količina vode je odvisna od moči vpijanja pšenične moke 

 

Tehnološki parametri: "korenine"
   
temperatura moke 20°C
temperatura vode 10°C
čas mesenja v spiralnih mešalih 2 + 18 minut
temperatura testa 24°C
fermetacija v masi 60 minut
deljenje in oblikovanje 550 g; zavijanje
čas fermetacije v komori 20 minut
temperatura peči 230 - 235°C
čas peke 35 minut

Navedeni tehnološki postopek je zgolj okviren. V proizvodnji ga je potrebno prilagoditi uporabljeni tehnološki opremi.

 

Povprečna hranilna vrednost za 100g izdelka
Energijska vrednost 273 kcal
  1161 kJ
Beljakovine 24,0 g
Oglikovi hidrati 41,8 g
Maščobe 1,1 g

 

Doziranje: 15 kg / 100 kg moke
Rok uporabe: 18 mesecev
Skladiščenje: v hladnem in suhem prostoru
Pakiranje: papirnate vreče s polietilenski vložkom, neto teža 25 kg

Sorodni izdelki
Koncentrat Erazem
Koncentrat Erazem je koncentrat za izdelavo kruha in peciva s sojinim drobljencem
RUSTI S SEMENI  KONC.50%
Koncentrat za izdelavo rustikalnega peciva s semeni
Sojin koncentrat
Koncentrat za izdelavo sojinega kruha in peciva BREZ ADITIVOV
Domači koruzni koncentrat
Koncentrat za izdelavo rustikalnega koruznega kruha