Kupujem slovensko - Reprokolinska
Ajda Teo

Ajda Teo

Termično obdelana ajdova moka
DODAJ NA SEZNAM

 

  • se uporablja za pripravo vseh vrst koruznega kruha in peciva
  • vsebuje termično obdelano ajdovo moko 
  • podaljšuje svežino izdelkov
  • pri zamesu omogoča povečanje vpijanja vode
  • izboljšuje strukturo sredice kruha
  • zmanjšuje hitrost staranja kruha
  • se pri zamesu doda moki



Povprečna hranilna vrednost za 100g izdelka
Energijska vrednost 341 kcal
  1444 kJ
Beljakovine 10,9 g
Oglikovi hidrati 68,2 g
Maščobe 2,7 g
Vlaknine 2,6 g

 

Doziranje: odvisno od želenega videza končnega izdelka
Rok uporabe: 6 mesecev
Skladiščenje: v hladnem in suhem prostoru
Pakiranje: papirnate vreče s polietilenskim vložkom, neto teža 25 kg

Sorodni izdelki
Volumin S
Izboljševalec za vse vrste pekovskega peciva sendvičev s podaljšano svežino
Volumin C
Naravni izboljševalec za pekovsko pecivo in kruh
Tostin Extra
Izboljševalec za pšenični beli kruh - toast kruh
Kiflin Novi
Izboljševalec za polpečene pekovske izdelke