Kupujem slovensko - Reprokolinska
Zea

Zea

Termično obdelan koruzni zdrob
DODAJ NA SEZNAM

 

  • se uporablja za pripravo vseh vrst koruznega kruha in peciva
  • vsebuje termično obdelan koruzni zdrob
  • izboljšuje aromo in okus izdelkov
  • podaljšuje svežino izdelkov
  • daje koruznim izdelkom tipično rumeno barvo
  • omogoča zames testa brez predhodne termične obdelave koruzne moke
  • se pri zamesu doda moki


 

Povprečna hranilna vrednost za 100g izdelka
Energijska vrednost 307kcal
  1306 kJ
Beljakovine 8,8 g
Oglikovi hidrati 68,0 g
Maščobe 0,0 g

 

Doziranje: odvisno od želenega videza končnega izdelka
Rok uporabe: 6 mesecev
Skladiščenje: v hladnem in suhem prostoru
Pakiranje: popirnate vreče s polietilenskim vložkom, neto teža 25 kg

Sorodni izdelki
Ražin Super
Rženo kislo testo v prahu za ržene ali mešane kruhe in pekovsko pecivo
Volumin C
Naravni izboljševalec za pekovsko pecivo in kruh
Kolorin novi
Dodatek za posebne vrste temnega sladnega kruha
Ražin
Ražin je okisovalec za ržene in ržene mešane kruhe.