Glutin
Mešanica pšeničnih nativnih glutenskih mok
test-1-96
- se uporablja za izboljšanje kakovosti moke in pri proizvodnji pekovskih izdelkov s povečano vsebnostjo beljakovin
- vsebuje nativno pšenično glutensko moko z minimalno 80% proteinov
- pri zamesu pomešamo z moko
Povprečna hranilna vrednost | za 100g izdelka |
Energijska vrednost | 366kcal |
1553 kJ | |
Beljakovine | 80,0 g |
Oglikovi hidrati | 7,0 g |
Maščobe | 2,0 g |
Doziranje:
izboljšanje kakovosti moke 1 - 3 kg / 100 kg moke
pekovski izdelki s povečano vsebnostjo beljakovin do 35 kg / 100 kg moke
Rok uporabe: 24 mesecev
Skladiščenje: v hladnem in suhem prostoru
Pakiranje: papirnate vreče s polietilenski vložkom, neto teža 25 kg