Kupujem slovensko - Reprokolinska
Koncentrat za pirine krofe 33%

Koncentrat za pirine krofe 33%

Koncentrat za izdelavo pirinih krofov
DODAJ NA SEZNAM

 

 

 

  • je primerna za izdelavo vseh vrst pirinih krofov in buhteljnov

 

Recepture:

 Koncentrat za pirine krofe                                         33,0 kg     

kvas 3,0 kg
rum 2,0 kg
olje 1,0 - 2,0 l
voda* 44,0 kg

* količina vode je odvisna od moči vpijanja moke

Tehnološki parametri:

 

čas mesenja v spiralnih mešalih 4 + 6 minut
temperatura testa 26 -27°C
fermentacija v masi 5-10 minut
Oblikovanje 60 g ali 80-90 g
čas fermentacije v komori 60 - 90 minut
temperatura olja cca. 175°C
čas cvrenja 5 + 3 min


Navedeni tehnološki postopek je zgolj okviren. V proizvodnji ga je potrebno prilagoditi želeni vrsti izdelka in uporabljeni opremi.

Rok uporabe: 6 mesecev
Skladiščenje: v hladnem in suhem prostoru
Pakiranje: papirnate vreče s polietilenski vložkom, neto teža 25 kg

Sorodni izdelki
Krem rezina Super
Prašek za instant kremo za kremne rezine
Koncentrat za krofe 33%
Gotova zmes za izdelavo krofov z jajci (5%)
Zmes za krofe
Gotova zmes za izdelavo krofov