Kupujem slovensko - Reprokolinska
Koncentrat za pirine krofe 33%

Koncentrat za pirine krofe 33%

Koncentrat za izdelavo pirinih krofov
DODAJ NA SEZNAM

 

 

 

  • je primerna za izdelavo vseh vrst pirinih krofov in buhteljnov

 

Recepture:

 Koncentrat za pirine krofe                                         33,0 kg     

kvas 3,0 kg
rum 2,0 kg
olje 1,0 - 2,0 l
voda* 44,0 kg

* količina vode je odvisna od moči vpijanja moke

Tehnološki parametri:

 

čas mesenja v spiralnih mešalih 4 + 6 minut
temperatura testa 26 -27°C
fermentacija v masi 5-10 minut
Oblikovanje 60 g ali 80-90 g
čas fermentacije v komori 60 - 90 minut
temperatura olja cca. 175°C
čas cvrenja 5 + 3 min


Navedeni tehnološki postopek je zgolj okviren. V proizvodnji ga je potrebno prilagoditi želeni vrsti izdelka in uporabljeni opremi.

Rok uporabe: 6 mesecev
Skladiščenje: v hladnem in suhem prostoru
Pakiranje: papirnate vreče s polietilenski vložkom, neto teža 25 kg

Sorodni izdelki
Krem rezina Frost
Prašek za instant kremo za kremne rezine in druge slaščice. PRIMERNA ZA ZAMRZOVANJE.
Zmes za krofe
Gotova zmes za izdelavo krofov
Koncentrat za krofe 33%
Gotova zmes za izdelavo krofov z jajci (5%)
Zmes za pirine krofe
Gotova zmes za izdelavo pirinih krofov