Kupujem slovensko - Reprokolinska
Koncentrat za pirine krofe 33%

Koncentrat za pirine krofe 33%

Koncentrat za izdelavo pirinih krofov
DODAJ NA SEZNAM

 

 

 

  • je primerna za izdelavo vseh vrst pirinih krofov in buhteljnov

 

Recepture:

 Koncentrat za pirine krofe                                         33,0 kg     

kvas 3,0 kg
rum 2,0 kg
olje 1,0 - 2,0 l
voda* 44,0 kg

* količina vode je odvisna od moči vpijanja moke

Tehnološki parametri:

 

čas mesenja v spiralnih mešalih 4 + 6 minut
temperatura testa 26 -27°C
fermentacija v masi 5-10 minut
Oblikovanje 60 g ali 80-90 g
čas fermentacije v komori 60 - 90 minut
temperatura olja cca. 175°C
čas cvrenja 5 + 3 min


Navedeni tehnološki postopek je zgolj okviren. V proizvodnji ga je potrebno prilagoditi želeni vrsti izdelka in uporabljeni opremi.

Rok uporabe: 6 mesecev
Skladiščenje: v hladnem in suhem prostoru
Pakiranje: papirnate vreče s polietilenski vložkom, neto teža 25 kg

Sorodni izdelki
Krem rezina Čoko
Prašek za instant kremo za kremne rezine
Zmes za palačinke
Gotova zmes za izdelavo domačih palačink.
Zmes za biskvit
Gotova zmes za izdelavo biskvitov za torte in rulad.
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih