Kupujem slovensko - Reprokolinska
Zmes za pirine krofe

Zmes za pirine krofe

Gotova zmes za izdelavo pirinih krofov
DODAJ NA SEZNAM

 

 

 

  • je primerna za izdelavo vseh vrst pirinih krofov in buhteljnov

 


 

Recepture:

ZMES ZA PIRINE KROFE                        100,0 kg

kvas 3,0-4,0 kg
rum 2,0 kg
voda* 44,0 kg

* količina vode je odvisna od moči vpijanja moke

Tehnološki parametri:

 

čas mesenja v spiralnih mešalih 4 + 6 minut
temperatura testa 27°C
fermentacija v masi 5 - 10 minut
Oblikovanje 60 g ali 80-90 g
čas fermentacije v komori 60 - 90 minut
temperatura olja cca. 175°C
čas cvrenja 5 + 3 min


Navedeni tehnološki postopek je zgolj okviren. V proizvodnji ga je potrebno prilagoditi želeni vrsti izdelka in uporabljeni opremi.

Rok uporabe: 6 mesecev
Skladiščenje: v hladnem in suhem prostoru
Pakiranje: papirnate vreče s polietilenski vložkom, neto teža 25 kg

Sorodni izdelki
Krem rezina Super
Prašek za instant kremo za kremne rezine
Zmes za palačinke
Gotova zmes za izdelavo domačih palačink.
Koncentrat za pince
Gotova zmes za izdelavo pince
Krem rezina
Prašek za instant kremo za kremne rezine