Kupujem slovensko - Reprokolinska
Zmes za pirine krofe

Zmes za pirine krofe

Gotova zmes za izdelavo pirinih krofov
DODAJ NA SEZNAM

 

 

 

  • je primerna za izdelavo vseh vrst pirinih krofov in buhteljnov

 


 

Recepture:

ZMES ZA PIRINE KROFE                        100,0 kg

kvas 3,0-4,0 kg
rum 2,0 kg
voda* 44,0 kg

* količina vode je odvisna od moči vpijanja moke

Tehnološki parametri:

 

čas mesenja v spiralnih mešalih 4 + 6 minut
temperatura testa 27°C
fermentacija v masi 5 - 10 minut
Oblikovanje 60 g ali 80-90 g
čas fermentacije v komori 60 - 90 minut
temperatura olja cca. 175°C
čas cvrenja 5 + 3 min


Navedeni tehnološki postopek je zgolj okviren. V proizvodnji ga je potrebno prilagoditi želeni vrsti izdelka in uporabljeni opremi.

Rok uporabe: 6 mesecev
Skladiščenje: v hladnem in suhem prostoru
Pakiranje: papirnate vreče s polietilenski vložkom, neto teža 25 kg

Sorodni izdelki
Krem rezina Super
Prašek za instant kremo za kremne rezine
Koncentrat za krofe 33%
Gotova zmes za izdelavo krofov z jajci (5%)
Krem rezina Frost
Prašek za instant kremo za kremne rezine in druge slaščice. PRIMERNA ZA ZAMRZOVANJE.