Kupujem slovensko - Reprokolinska
Koncentrat za pince

Koncentrat za pince

Gotova zmes za izdelavo pince
DODAJ NA SEZNAM

 

 

  • Koncentrat za pince se uporablja za pripravo domačih velikonočnih pinc . Pri pripravi testa je koncentratu potrebno dodati le določeno količino moke, margarine, kvasa in vode. Po želji lahko dodamo tudi rozine.je primerna za hitro izdelavo pince
  •  
  • KONCENTRAT ZA SIRNICO/PINCO
    - je primerna za izdelavo vseh vrst sirnic oz.pinc
     
  • KONCENTRAT ZA SIRNICO/PINCO
    - omogoča hitro proizvodnjo sirnic oz.pinc
    - daje izdelkom lepšo in enakomernejšo poravost sredice in mehkobo
    - daje izdelkom primerno svežino
    - daje izdelkom prijetno aromo
  •  
  • KONCENTRAT ZA SIRNICO/PINCO
    - zmanjšuje vpliv nihanja kakovosti surovin
  • Primeren tudi za peko potic, štrukeljcev, buhteljnov,….
     


 

Recepture:                                                         Sirnica/Pinca                         Potica/Štrukeljci/Buhteljni/Potica


KONCENTRAT ZA PINCO                                        30,0 kg                                                15,0 kg
Pš.bela moka T500                                              70,0 kg                                                 85,0 kg
Margarina                                                             7,0 kg                                                   4,0 kg
Jedilna sol                                                            0,43 kg
kvas                                                                     4,0 kg                                                   4,0 kg
rum                                                                     1,0 l                                                      1,0 l
voda*                                                                 33,0 l                                                   33,0 l

 

* količina vode je odvisna od moči vpijanja moke

Tehnološki parametri:

 

čas mesenja v spiralnih mešalih 3 + 7 minut
temperatura testa 30°C
fermentacija v masi 30 minut
Oblikovanje 520 g
čas fermentacije v komori 40 minut (premaz, rezanje,posip)
temperatura peči 180°C - 160°C
čas cvrenja 25  min


Navedeni tehnološki postopek je zgolj okviren. V proizvodnji ga je potrebno prilagoditi želeni vrsti izdelka in uporabljeni opremi.

Rok uporabe: 6 mesecev
Skladiščenje: v hladnem in suhem prostoru
Pakiranje: papirnate vreče s polietilenski vložkom, neto teža 25 kg

Sorodni izdelki
Zmes za palačinke
Gotova zmes za izdelavo domačih palačink.
Zmes za biskvit
Gotova zmes za izdelavo biskvitov za torte in rulad.
Krem rezina Super
Prašek za instant kremo za kremne rezine
Zmes za pirine krofe
Gotova zmes za izdelavo pirinih krofov
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?