Kupujem slovensko - Reprokolinska
Koncentrat za krofe 33%
Koncentrat za krofe 33%

Koncentrat za krofe 33%

Gotova zmes za izdelavo krofov z jajci (5%)

 

 

  • je primerna za izdelavo vseh vrst krofov in buhteljnov
  •  

Recepture:

 Koncentrat za krofe                                         33,0 kg     

kvas 3,0 kg
rum 2,0 kg
olje 1,0 - 2,0 l
voda* 46,0 kg

* količina vode je odvisna od moči vpijanja moke

Tehnološki parametri:

 

čas mesenja v spiralnih mešalih 2 + 10 minut
temperatura testa 27°C
fermentacija v masi 10 minut
Oblikovanje 60 g ali 80-90 g
čas fermentacije v komori 50 - 60 minut
temperatura olja cca. 175°C
čas cvrenja 5 + 3 min


Navedeni tehnološki postopek je zgolj okviren. V proizvodnji ga je potrebno prilagoditi želeni vrsti izdelka in uporabljeni opremi.

Rok uporabe: 6 mesecev
Skladiščenje: v hladnem in suhem prostoru
Pakiranje: papirnate vreče s polietilenski vložkom, neto teža 25 kg

Sorodni izdelki

    Zmes za biskvit
    Gotova zmes za izdelavo biskvitov za torte in rulad.
    Krem rezina Frost
    Prašek za instant kremo za kremne rezine in druge slaščice. PRIMERNA ZA ZAMRZOVANJE.
    Koncentrat za pirine krofe 33%
    Koncentrat za izdelavo pirinih krofov
    Piškotki za analitiko
    Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
    Piškotki za družabna omrežja
    Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
    Piškotki za komunikacijo na strani
    Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
    Piškotki za oglaševanje
    So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
    Kaj so piškotki?
    Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih