Kupujem slovensko - Reprokolinska
Koncentrat za krofe 33%

Koncentrat za krofe 33%

Gotova zmes za izdelavo krofov z jajci (5%)
DODAJ NA SEZNAM

 

 

  • je primerna za izdelavo vseh vrst krofov in buhteljnov
  •  

Recepture:

 Koncentrat za krofe                                         33,0 kg     

kvas 3,0 kg
rum 2,0 kg
olje 1,0 - 2,0 l
voda* 46,0 kg

* količina vode je odvisna od moči vpijanja moke

Tehnološki parametri:

 

čas mesenja v spiralnih mešalih 2 + 10 minut
temperatura testa 27°C
fermentacija v masi 10 minut
Oblikovanje 60 g ali 80-90 g
čas fermentacije v komori 50 - 60 minut
temperatura olja cca. 175°C
čas cvrenja 5 + 3 min


Navedeni tehnološki postopek je zgolj okviren. V proizvodnji ga je potrebno prilagoditi želeni vrsti izdelka in uporabljeni opremi.

Rok uporabe: 6 mesecev
Skladiščenje: v hladnem in suhem prostoru
Pakiranje: papirnate vreče s polietilenski vložkom, neto teža 25 kg

Sorodni izdelki
Krem rezina
Prašek za instant kremo za kremne rezine
Zmes za palačinke
Gotova zmes za izdelavo domačih palačink.
Koncentrat za pince
Gotova zmes za izdelavo pince
Zmes za krofe
Gotova zmes za izdelavo krofov