Kupujem slovensko - Reprokolinska
Acetin

Acetin

Sredstvo proti nitavosti pekovskih izdelkov
DODAJ NA SEZNAM

 

  • se uporablja za preprečevanje pojava nitavosti kruha in drugih pekovskih izdelkov
  • zavira delovanje povzročitelja - bakterije Bacillus subtilis, ki se lahko močno razvije predvsem v vročih in vlažnih poletnih mesecih
  • ne zavira fermentacije
  • ne vpliva na okus in aromo izdelkov
  • se pri zamesu doda moki


 

Povprečna hranilna vrednost za 100g izdelka
Energijska vrednost 163 kcal
  692 kJ
Beljakovine 5,9 g
Oglikovi hidrati 33,4 g
Maščobe 0,7 g

 

Doziranje: 0,4 - 0,6 kg / 100 kg moke (odvisno od podnebnih razmer in stopnje okuženosti moke z bakterijo)
Rok uporabe: 18 mesecev
Skladiščenje: v hladnem in suhem prostoru
Pakiranje: papirnate vreče s polietilenskim vložkom, neto teža 10 kg

Sorodni izdelki
Sorbin
Sredstvo proti plesnivosti pekovskih izdelkov