Kupujem slovensko - Reprokolinska
Integrin

Integrin

Gotova zmes za kruh in pecivo iz polnozrnate pšenične moke
DODAJ NA SEZNAM

 

  • je gotova zmes, ki se uporablja za proizvodnjo kruha in peciva iz polnozrnate pšenične moke
  • daje polnozrnatim pekovskim izdelkom tipičen izgled, prijeten okus in aromo
  • pekovski izdelki imajo primerno rahlo sredico z vidnimi delci pšeničnih otrobov
  • vsebuje veliko balastnih snovi in mineralov ter ima v primerjavi z belim kruhom višjo biološko ter nižjo kalorično vrednost 
  • kruh lahko pečemo prosto ali v modelih


 

 

Receptura:  
INTEGRIN 100 kg
kvas 3 – 4 kg
voda* pribl  65 l

* količina vode je odvisna od moči vpijanja moke

Tehnološki parametri:

 

čas mesenja v spiralnih mešalih 2 + 9 minut
čas mesenja v DK mešalih 15 - 18 minut
temperatura testa 26 - 28°C
fermentacija v masi 25 - 30 minut
čas fermentacije v komori 50 minut
temperatura peči 230 - 240°C
čas peke 24 minut (350 g)

Navedeni tehnološki postopek je zgolj okviren. V proizvodnji ga je potrebno prilagoditi uporabljeni opremi.

 

 

Povprečna hranilna vrednost za 100g izdelka
Energijska vrednost 297 kcal
  1261 kJ
Beljakovine 14,0 g
Oglikovi hidrati 54,5 g
Maščobe 2,6 g


Doziranje: gotovi zmesi INTEGRIN je pri zamesu testa potrebno dodati le kvas in vodo

 

 

Rok uporabe: 12 mesecev
Skladiščenje: v hladnem in suhem prostoru
Pakiranje: papirnate vreče s polietilenski vložkom, neto teža 25 kg

 

Sorodni izdelki
Julin D
Gotova zmes za pripravo kruha in peciva s semeni
Julin Z
Gotova zmes za pripravo kruha in peciva s semeni
Koruzna zmes Special
Gotova zmes za izdelavo rustikalnega koruznega mešanega kruha in peciva z min. 30% deležem koruzne moke
Ovsena zmes
Gotova zmes za izdelavo ovsenega kruha in peciva z min. 45% deležem ovsene moke