Kupujem slovensko - Reprokolinska
Julin K

Julin K

Gotova zmes za pripravo kruhain peciva s semeni
DODAJ NA SEZNAM

 

  • je namenjen za proizvodnjo kruha in peciva s semeni
  • z raznolikostjo žit in semen povečuje hranilno vrednost pekovskih izdelkov
  • pekovski izdelki imajo rahlo sredico z vidnimi delčki zrn in semen ter prijetno aromo
  • kruh vsebuje min. 6 % semen računano na skupno količino moke
  • omogoča zames testa, ki se lepo oblikuje ročno in strojno
  • kruh lahko pečemo prosto ali v modelih


 

 

Receptura:  
JULIN K 100 kg
kvas 3,0 kg
voda* pribl. 58 l

* količina vode je odvisna od moči vpijanja moke

Tehnološki parametri:

 

temperatura gotove zmesi 24°C
temperatura vode 12°C
čas mesenja v spiralnih mešalih 2+8 minut
čas mesenja v DK mešalih 18 minut
temperatura testa 26 - 28 °C
fermentacija v masi 20-30 minut
čas fermentacije v komori 40 - 50 minut
temperatura peči 230-240°C
čas peke (odvisno od velikosti izdelka) 14-16 minut

Navedeni tehnološki postopek je zgolj okviren. V proizvodnji ga je potrebno prilagoditi želeni vrsti izdelka in uporabljeni opremi.

 

 

Povprečna hranilna vrednost za 100g izdelka
Energijska vrednost 326 kcal
  1383 kJ
Beljakovine 10,3 g
Oglikovi hidrati 65,5 g
Maščobe 2,6 g


Doziranje: Julin Z gotovi zmesi je pri zamesu testa potrebno dodati le kvas in vodo

 

 

Rok uporabe: 12 mesecev
Skladiščenje: v hladnem in suhem prostoru
Pakiranje: papirnate vreče s polietilenski vložkom, neto teža 25 kg

 

Sorodni izdelki
Koruzna zmes Special
Gotova zmes za izdelavo rustikalnega koruznega mešanega kruha in peciva z min. 30% deležem koruzne moke
Koruzna zmes Extra
Gotova zmes za izdelavo koruznega mešanega kruha in peciva z min. 30% deležem koruzne moke
Integrin
Gotova zmes za kruh in pecivo iz polnozrnate pšenične moke
Rženi s semeni
Gotova zmes za izdelavorženega kruha in peciva s semeni.